Moyra

Introducing Moyra, een nail art merk dat in thuisland Hongarije al jaren een begrip is en nu ook zoetjesaan de wereld verovert. En terecht. Met de kleurrijke en kwalitatieve nail art producten van Moyra maak je van je (kunst)nagels een feestje voor het oog!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Moyra staat bekend om z’n goede kwaliteit en zachte prijs en heeft een uitgebreid assortiment nagelproducten die je bij Nagelinkoop.nl makkelijk en snel kunt bestellen. Pak je nagelboodschappenlijstje er maar bij, we noemen:

Moyra stamping

Moyra is uitblinker als het gaat om nail art producten. Met Moyra's stamping producten creeer je gemakkelijk indrukwekkende nail art. Men neme: 

Moyra stempelplaat

Met een stempelplaat van Moyra maak je in een handomdraai originele naildesigns. De stamping plates kunnen worden gebruikt met de Moyra stempellak en stamping gel polish. Het handige van deze stempelplaten is, dat je ze zowel op een basisnagel van nagellak als gellak kunt gebruiken. Alle stempelplaten bevatten diverse printen die oneindig kunnen worden gebruikt. 

Moyra's stempellak

Moyra biedt een uitgebreid assortiment aan stempellak, waardoor je uitgebreid kunt varieren. Welke kleur is jouw favoriet?

Moyra stempel

De stempel van Moyra is een zacht kussentje, waarmee je de nail hart in een soepele beweging van de stempelplaat op de nagel zet.

Moyra nail art accessoires

Van mooie stamping plate holders (om tot wel twintig stempelplaten in te bewaren) en nail art stempelschrapers (om de stempelgel of -lak goed mee te verdelen over de stempelplaat) tot stamping plate cleansers (om je stempelplaat goed mee schoon te houden). Moyra heeft het allemaal.

Moyra Nagellak

Nagellak van Moyra heeft een unieke gel look & feel. Het smeert zo soepel als een 'normale' nagellak en droogt aan de lucht, maar heeft de uitstraling van gellak. What’s not to love, inderdaad. 

Moyra nagelproducten kopen

Nagelinkoop.nl werkt alleen met door de Europese Unie goedgekeurde producten. De nagelproducten van Moyra behoren daartoe en zijn absoluut een waardevolle toevoeging aan je salon. Bekijk het hele aanbod hier.