Urban Nails Nagel Koffer Hard Case
1 Reviews | Review toevoegen

Prachtige hard case nagel koffer, erg handig voor diverse producten.

Artikelnummer

 

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nagel Koffer: handig voor iedere nagelstyliste

Deze handige hard case nagel koffer van Urban Nails is ideaal om mee te nemen naar opleidingen, cursussen en wedstrijden en daarmee een must have voor iedere nagelstyliste!

Afmetingen hard case koffer

Deze mooie nagelkoffer is van luxe kwaliteit. De koffer is handig ingedeeld door de meerdere lades. De afmetingen zijn 25 cm. hoog, 35 cm. breed en 22 cm diep. 

Nagel koffer kopen?

Wil je een nagel koffer kopen én starten met gel of acryl? Koop een gevulde nagel koffer! De proef- en starterspakketten van acryl én gel zijn namelijk verpakt in de urban nails soft case koffers. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Moederdagcadeau - 06-05-2020 14:46

Mooie koffer met genoeg opbergruimte. Hard buitencase en een zachte zwartschuim binnenbekleding. De bakjes zijn van hard plastic. Het grote binnenvak is geheel bekleed met schuimrubber. Ook de tussenschotjes zijn hierbij bekleed met schuimrubber. Echter de 3 tussenschotjes voor het grote vak zijn wat aan de kleine kant. Hierdoor klemmen ze niet zo goed tussen de wanden waardoor ze wat minder goed bruikbaar zijn, dit omdat ze in mijn ogen snel los gaan en dus alsnog niet voldoende scheiding van de producten kunnen leveren. Wel zijn ze zelf te bepalen waar je de tussenschotjes doet en kun je dus zelf je indeling bepalen in het grote vak.