Urban Nails

Urban Nails biedt een veelzijdig assortiment aan nagelproducten van de hoogste kwaliteit. Het merk loopt voorop en speelt altijd in op de laatste ontwikkelingen binnen nagelstyling. Het assortiment breidt zich daardoor voortdurend uit. De producten van Urban Nails zijn zowel betaalbaar als kwalitatief. Bekijk het aanbod.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

We werken bij Nagelinkoop alleen met door de Europese Unie goedgekeurde producten. Daarom verkopen we de nagelproducten van Urban Nails. Wil je meer weten over het merk Urban Nails en over de producten die Urban Nails verkoopt? Lees dan gauw verder.

Naast rubber base, next gel, pigment en glitter heeft Urban Nails namelijk een breed assortiment nagelproducten, waarmee je de mooiste nagels creëert.

Urban Nails Rubber Base

De Urban Nails Rubber Base is een product waarmee je erg prettig werkt. Het is ideaal voor de versteviging van probleemnagels. De gel heeft een goede hechting en een enorm hoge viscositeit, waardoor je erg gemakkelijk kunt bouwen en een mooie bolling op de natuurlijke nagel kunt maken.

Urban Nails NeXt Gel

De NeXt Gel van Urban Nails is nog zo’n vooruitstrevend product op de nagelproductenmarkt. Voor zowel stylisten, die met gel als met acryl werken is dit product prettig. NeXt Gel is makkelijker aan te brengen dan acryl en fijner dan gel; maar heeft een perfecte hechting. De gel is makkelijk om te vijlen en heeft een vriendelijke geur. Met NeXt Gel kun je binnen zestig minuten een nieuwe set nagels plaatsen, een bijwerking in drie kwartier.

Urban Nails Glitter en Pigment

Het nagelmerk maakte ooit naam met de pigmenten uit de Urban Nails Pigment Collectie waarmee je de mooiste creaties kunt maken. Ook met de uitgebreide collectie glitterproducten maakten ze goede sier. Terecht: de glitter van Urban Nails heeft fijne structuren en iedere serie heeft zijn unieke eigenschappen om jouw creaties naar een hoger plan te tillen. De glitter collecties zijn van hoge kwaliteit, maar toch betaalbaar.

Urban Nails Magic Prep en Ultrabond Primer

Een goede voorbereiding is belangrijk. Met deze prep- en primerproducten bereid je de natuurlijke nagels voor. De Urban Nails Magic Prep is een reinigings- en ontvettingsvloeistof die wordt gebruikt om de natuurlijke nagel te dehydrateren. Vervolgens wordt de Ultrabond primer aangebracht om ervoor te zorgen dat de gelpolish of het kunstnagelproduct goed hecht.

Urban Nails Gellak

Gellak is een soepele lak die je gerust zelf kunt aanbrengen. De gellak van Urban Nails wordt verkocht onder de noemer Be Jeweled Gelpolish.

Urban Nails Gel

Urban Nails heeft veelzijdige collecties gel van hoge kwaliteit. Met de Spidergel kun je handig mooie strakke lijnen maken, ideaal voor diverse nailart-designs. Ook met de Pastagel maak je prachtige designs. De Fibergel is een stevige buildergel om gelnagels mee op te bouwen.

Urban Nails en Conformité Européenne

Elk product van Urban Nails is CE-gecertificeerd. Dat betekent dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu binnen de Europese Economische Ruimte (EER). CE staat voor Conformité Européenne en betekent dat het in overeenstemming is met de Europese regelgeving.

Voor dat een Urban Nails-product wordt gelanceerd, wordt het door ervaren stylisten uitgebreid getest. Ook de producten die al verkrijgbaar zijn, worden door stylisten van Urban Nails dagelijks gebruikt en getest waardoor het merk scherp blijft en de kwaliteit altijd hoog en gewaarborgd.

Urban Nails verkooppunten

Nagelinkoop is een van de vaste Urban Nails verkooppunten. Bekijk onze uitgebreide collectie Urban Nails-producten.