Blog

Hoe maak je een Cateye Chameleon Nail Art Design?

Hoe breng je Cateye Gellak aan en hoe maak je van die gave nails art? Wij laten het je stap-voor-stap zien in niet een, maar twee tutorials!

22 juni 2022

Swirl Nails maken

Hoe maak je Swirl Nails? Met de nieuwe Liner Box, natuurlijk! Lees maar snel verder en bekijk de tutorial.

3 juni 2022

Nagelbenodigdheden: wat heb je nodig?

Wat heb je nodig om te starten als nagelstylist en waar moet je over nadenken? Dit zijn de meest belangrijke nagelbenodigdheden!

1 mei 2022

Marble Nails maken

Marble Nails zijn hot! Maar hoe maak je die mooie marmer nagels met gellak en drop gel? Wij laten je stap voor stap zien hoe je dit waanzinnige effect creëert.

5 maart 2022

Pumpkin Spice: warme herfstnagels

Of je nu herfstnagels wilt maken of druilerige winterdagen wilt opfleuren met warme herfsttinten: met Pumpkin Spice zit je altijd goed! Maak dit fijne nageldesign en ga aan de slag met deze stap-voor-stap tutorial.

19 januari 2022

Animal Print Nails

Hoe zet je Animal Print Nails met stempels en pigmenten? In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je 4 stoere nageldesigns maakt.

24 december 2021

Platinum Foil Flakes en Quatre Pigment Nail Art Designs

We maken met het Quatre Color Pigment en de Platinum Foil Flakes schitterende nail art; mooi voor een feestelijke kerstnagel én de rest van de winter. In deze video zie je onder meer hoe je sugar coat en een marmer effect creëert.

10 december 2021

Gelpenselen: wat is het verschil en welke gebruik je waarvoor?

We hebben veel keuze in gelpenselen, maar welke gebruik je nu waarvoor? Wat is nu eigenlijk het verschil tussen al die verschillende soorten gelpenselen? Er zijn niet alleen verschillen in uiterlijk, maar ook in soorten. Daarom behandelen we ze allemaal in deze blog.

10 december 2021

Nagelbijten afleren?

Ben je een nagelbijter en wil je hier graag mee stoppen? Of ben je een nagelstylist en wil je jouw klant daarbij helpen? In deze blog geven we zowel nagelbijters als nagelstylisten tips om het nagelbijten af te leren.

3 december 2021

Acrylnagels met glitter nail art

Wil je acrylnagels met glitter nail art maken? Bekijk deze stap-voor-stap tutorial. Voor een mooie, lange nagel met een fading glitter gebruiken we acryl en acryl glitters.

22 oktober 2021