Swarovski

De enige, echte Swarovski steentjes van de hoogste kwaliteit, een uiterst hoog bling gehalte. Deze stenen maken zowel de basisnagels als nailart sets helemaal compleet.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Swarovski Nail Art Steentjes

Swarovski-steentjes zijn een schitterende toevoeging aan jouw nail art design. Van een subtiele shimmer tot schitterende raindrop-diamanten: strass-steentjes maken de nagelset compleet. 

Swarovski-steentjes zetten

Hoe zorg je ervoor dat jouw nageldesign met stenen zo lang mogelijk mooi blijft en de Swarovski goed blijft zitten? Met de volgende techniek blijft jouw Swarovski Nail Art zo lang mogelijk houdbaar. 

Swarovski Nail Art zetten: benodigdheden

- Be Jeweled Gelpolish
- High Shine Topcoat of Base en Top
- Rubber Topcoat
- Exclusive Line Dotting/Wax Tool 

Design je ondergrond met gellak en topcoat

Breng een mooie gellak aan, hard deze 30 seconden uit in de LED- of 2 minuten in de UV-lamp en werk af met een topcoat. Op de natuurlijke nagel gebruik je daarvoor de Be Jeweled Base/Top; op de kunstnagel High Shine Topcoat. Hard de topcoat 30 seconden uit in de LED-lamp of 2 minuten in UV. 

Zet Swarovski-steentjes op de nagel

Pak de Rubber Topcoat en Exclusive Line Dotting/Wax Tool erbij. Plaats een druppeltje Rubber Top op de plek waar je het steentje wilt hebben en zet vervolgens het steentje erin. Zorg er wel voor dat de Swarovski goed in het midden van de topcoat zit. Werk het nageldesign eventueel verder af door meer strass-steentjes rondom de Swarovski te plaatsen.

Is je nageldesign af? Hard de Rubber Topcoat met steentjes 30 seconden uit in de Sun Light of 2 minuten in de UV.