Pigmenten

Pigmenten

Pigment Poeder voor nagels

Bekijk ons uitgebreide assortiment Pigment Poeder voor de professionele nagelstyliste. Verwerk de pigmenten gemakkelijk in acryl of gel en creëer oogverblinde nail designs. Kies, bijvoorbeeld, voor een holografisch effect of een schitterend chrome design. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek het uitgebreide assortiment pigment poeder

Met pigment poeder maak je prachtige effecten op de nagels. Je kunt de poeders makkelijk verwerken in nagelproducten als acryl en neXt Gel, maar er zijn ook andere manieren waarop je met dit product kunt werken. We hebben een uitgebreid assortiment pigment poeders van Urban Nails waaruit je kunt kiezen.

Pigment poeder aanbrengen

Pigment poeder kun je met acryl en neXt Gel mengen. Maar wat ook kan, en misschien wel nòg makkelijker is, is het poeder op gellak of gelpolish inpoetsen. Dat doe je gemakkelijk met een make-upsponsje, penseel of kwast waarmee je wat pigment poeder oppakt en op de nagel inpoetst of dept. Vervolgens hard je de nagel met ingepoetst pigment poeder uit en breng je een topcoat aan. Hoe je dit het beste doet, leren we je in verschillende tutorials op onze blog

Het effect van pigment

Voor pigment poeder geldt: er is voor elk effect wat wils. Wil je chrome nagels creëren? Kies dan voor chrome pigment poeder. Voor galaxy nagels is er pigment poeder met glitter, holografisch poeder en flakes. Voor wie mooie ombre designs op de nagels wilt maken, gebruikt pure pigment poeder. Met parelmoer pigment poeder maak je prachtige parelmoeren nagels. En wat dacht je van diamond flakes pigment? Wat je ook kiest, een bijzonder design heb je met pigment poeder van Urban Nails sowieso. Het is een fijn product om als professionele nagelstylist in je collectie te hebben.