Gellak Cateye

Gellak Cateye

Creëer een schitterend 3D-effect met Cat Eye Gellak. Bewerk de hoge kwaliteit gelpolish met de cat eye magneet en geniet van een prachtig design.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Alles over Cat Eye Gellak

Wil je meer weten over Cat Eye Gellak, hoe je ermee werkt en welke prachtige effecten je ermee kunt creëren? Lees dan gauw verder.

Allereerst: wat is gellak?

Gellak is de sterkere zus van nagellak. Met gellak blijven je nagels wekenlang prachtig en anders dan bij nagellak bladdert of beschadigt gellak niet of nauwelijks. Je nagels zien er gezond en stevig uit. Gellak is een flexibele kleurgel. Alles wat je ervan hoeft te onthouden, is: het werkt. De lak hard snel onder uv-licht en is erna nagenoeg onverwoestbaar. Toch kan gellak redelijk makkelijk verwijderd worden en beschadigt het je nagels weinig. Ook om die reden is een gellakmanicure razendpopulair – en terecht.

Wat is Cat Eye gellak?

Cat Eye Gellak is een type gellak waarmee je met behulp van een magneet prachtige 3D-effecten kunt creëren. Die effecten krijg je door de Cat Eye magneet boven de tweede natte laag gellak te houden. Je zult zien dat er door de magneet lijnen en vormpjes ontstaan.

Cat Eye Gellak aanbrengen

Zoals met elke gellak is een goede voorbereiding belangrijk. Dat betekent dat je:

  1. Dode huidcellen van de nagelplaat verwijdert;
  2. De nagels mooi in model vijlt;
  3. Met een borstel het stof van de nagels haalt en ze stofvrij maakt;
  4. De nagels dehydrateert met bijvoorbeeld de reinigings- en ontvettingsvloeistof Magic Prep van Urban Nails
  5. Een primer aanbrengt waardoor de gelpolish goed hecht. De Ultrabond Primer van Urban Nails is een goede optie. In deze tutorial leggen we stap voor stap uit hoe je de natuurlijke nagels voorbereid.
  6. Vervolgens breng je een basecoat aan en hard je deze 30 seconden uit in de Sun Light (of 2 minuten in de UV-lamp). Dit kan zijn de Urban Nails Basegel Superbond of de Be Jeweled Base en Top.
  7. Breng erna een eerste laag Cat Eye gellak aan. Ook deze hard je 30 seconden uit in de Sun Light (of 2 minuten in de UV-lamp).
  8. En nu komt het: hoe werkt Cat Eye Gellak? Breng een tweede laag Cat Eye Gellak aan en houd nu de Cat Eye magneet boven de natte gelpolish. Creer de lijnen en vormen die je wilt en hard vervolgens vinger voor vinger uit. Tussendoor ‘freezen’ kan ook.
  9. Tot slot breng je een topcoat aan en hard je deze opnieuw uit. Bij Nagelinkoop gebruiken we de Be Jeweled Base en Top als topcoat.

Cat Eye Gellak verwijderen

Laat je gellak verwijderen met een elektrische frees en door een professional. Met een elektrische frees kun je veel schade aanrichten als je niet precies weet hoe je ermee om moet gaan. In deze video verklaren we ons nader.

Cat Eye gellak kopen of bestellen?

We werken alleen met door de Europese Unie goedgekeurde producten. Daarom verkopen we bij Nagelinkoop alleen gellak van het merk Urban Nails, ook wel bekend als Be Jeweled Gelpolish.

Urban Nails biedt een veelzijdig assortiment aan nagelproducten van de hoogste kwaliteit. Het merk loopt voorop en speelt altijd in op de laatste ontwikkelingen binnen nagelstyling. Het assortiment breidt zich daardoor voortdurend uit. De producten van Urban Nails zijn zowel betaalbaar als kwalitatief.