Nagelfrees

Nagelfrees

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Nagelfrees kopen: waar moet je op letten?

Nagelfrezen: het zijn er zoveel. Maar waar moet je op letten als je een professionele nagelfrees wilt kopen? Een aantal aandachtspunten zijn daarbij belangrijk.

Nagelfrees voor gelnagels en acrylnagels

Waar je heel erg op moet letten is dat je een nagelfrees koopt met minimaal 35.000 toeren. Wanneer je alleen gel polish aanbrengt, kun je ook met minder toe; maar vooral met acrylnagels en gelnagels heb je echt die 35.000 toeren wel nodig. Let erop dat het freesapparaat ook van degelijke kwaliteit is; een kunststof handstuk werkt vaak wat minder prettig en geeft ook veel meer trilling. Vooral die trilling: dat is hetgene waar je het meest op moet letten. Als je nu de hele dag met een apparaat moet werken, wat heel veel trilling afgeeft; dan zal dat in je polsen op een gegeven moment heel erg vervelend aan gaan voelen.

Marathon 3 Frees

Zelf werken wij met twee verschillende freesmachines. De ene is de Marathon 3 Frees. Dat is een apparaat met alle basis functionaliteiten, iets goedkoper in prijs en razend populair. De Marathon 3 is professioneel en werkt prima voor de parttime of beginnende nagelstyliste.

Bekijk de Marathon 3 Frees > 

Kube Nagelfrees

Onze favoriet is de Kube Nagelfrees, een luxe nagelfrees voor de styliste die fulltime werkt. Deze frees heeft helemaal geen trilling in het handstuk, is makkelijk te regelen met verschillende stappen en heeft een degelijke, luxe afwerking.

Bekijk de Kube Nagelfrees >