9.7 / 10
97% van 100
Toon alles 64 reviews
Zoeken

Vanwege vakantie zijn er van 14 augustus tot 1 september andere verwerking- & openingstijden van toepassing.

Acryl Poeder

Acryl Poeder

Acryl Poeder

Maak de mooiste acrylnagels met de acryl poeder van Urban Nails en bekijk het veelzijdige assortiment van de hoogste kwaliteit.

per pagina
12 producten
Urban Nails acrylpoeder cover pink
Acryl Cover Pink
Vanaf € 12,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails Acrylpoeder Deep Pink
Acryl Deep Pink
Vanaf € 12,99
Acryl poeder naturel
Acryl Naturel
Vanaf € 12,99
Acrylpoeder Urban Nails Pink Blush
Acryl Pink Blush
Vanaf € 12,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails Acrylpoeder cover peach
Acryl Poeder Cover Peach
Vanaf € 12,99
Urban Nails Acrylpoeder Milky Pink
Acryl Poeder Milky Pink
Vanaf € 12,99
Waardering:
97% of 100
Urban Nails Acrylpoeder perfect clear
Acryl Poeder Perfect Clear
Vanaf € 12,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails acrylpoeder pinky pink
Acryl Poeder Pinky Pink
Vanaf € 12,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails Acrylpoeder soft white
Acryl Poeder Soft White
Vanaf € 12,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails Acrylpoeder extreme white
Acryl Poeder Wit - Extreme White
Vanaf € 12,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails Acryl Poeder Porcelain
Acryl Porcelain
Vanaf € 12,99
Urban Nails Proefpakket Acryl
Urban Nails Proefpakket Acryl

Vanaf € 8,99

  • Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 75 euro, excl. btw
per pagina
12 producten
Acryl Poeder

Alles over acryl poeder

Wil je meer weten over acrylpoeder om acrylnagels te zetten, over hoe je het precies gebruikt en welke soorten acryl poeders je kunt kopen? Lees dan gauw verder.

Wat is acryl poeder?

Acryl poeder kun je beschouwen als een soort paneermeel. Het poeder wordt altijd in combinatie met acryl vloeistof gebruikt, ook wel acryl liquid genoemd. Als je acryl poeder en liquid mengt, krijg je een kneedbare en vloeibare substantie die binnen een paar seconden door blootstelling aan de buitenlucht uithardt. Met die substantie zet je acrylnagels.

Acryl poeder en acrylvloeistof zijn onafscheidelijk, de een heeft de ander nodig voor maximale werking. Waar acryl vloeistof zorgt voor hechting en flexibiliteit; zorgt de acryl poeder voor vulling en kleur. Lifting, scheurtjes of luchtbellen heb je met acryl nauwelijks.

Acryl poeder kopen

Wat is goede acrylpoeder en waar koop je het? We werken alleen met door de Europese Unie goedgekeurde producten. Daarom verkopen we bij Nagelinkoop.nl alleen acryl poeder van het merk Urban Nails.

Urban Nails biedt een veelzijdig assortiment aan nagelproducten van de hoogste kwaliteit. Het merk loopt voorop en speelt altijd in op de laatste ontwikkelingen binnen nagelstyling. Het assortiment breidt zich daardoor voortdurend uit. De producten van Urban Nails zijn zowel betaalbaar als kwalitatief.

Je kunt bij Nagelinkoop basis acryl poeder kopen van Urban Nails, maar ook acryl poeder in velerlei kleuren. De basis van acrylnagels is altijd verkrijgbaar in roze en wit.

Acryl poeder set

Heb je nog niets in huis om acrylnagels mee te maken?Overweeg dan een acryl poeder set. Urban Nails heeft een volledig acrylnagels startpakket dat we aanraden en je hier kunt bestellen.

Acrylpoeder: clear, wit, roze, of kleur, wat is wat? De basis van acrylpoeders zijn te koop in witte, roze, dekkende, semi-dekkende en clear acryl poeder. Geschikt voor een natuurlijk uitziende acrylnagel of French manicure. Wil je een verlenging van de nagelplaat, opteer dan voor een dekkende kleur. De keuze is reuze wat betreft acryl poeders. Er zijn verschillende soorten witte acrylpoeders zodat je een heel natuurlijke French manicure of juist een heel opvallende kunt creëren. Wil je een feestje op je nagels dan zijn de acryl poeders in felle kleuren of met glitters wat voor jou.

Hoe meng je acrylpoeder?

Acrylpoeder meng je met acryl liquid. De mengverhouding is globaal: twee delen vloeistof op een deel poeder. De poeder geeft kleur aan de kunstnagel, zorg ervoor dat je met dezelfde verhouding werkt. Werk niet te nat, dan is de kans op uitvloeiende acryl groot.

Waarom zou je acrylnagels overwegen?

Acrylnagels zijn enorm sterk en worden gebruikt om je natuurlijke nagels te verlengen en verstevigen. Net als gelnagels zijn ze hard en daardoor minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld nagellak. Met acrylnagels blijven je nagels wekenlang prachtig, anders dan bij nagellak bladdert of beschadigt acryl niet of nauwelijks. Je nagels zien er gezond en stevig uit. Ideaal voor wie snel last heeft van scheurtjes in zijn nagels. Na drie weken laat je je acrylnagels bijwerken al dan niet door een professionele nagelstylist. Dit omdat je nagels uitgroeien, waardoor ze sneller kunnen breken.