Liquid

Liquid

Wil je meer weten over acryl liquid, over hoe je de vloeistof gebruikt bij het zetten van acryl nagels en over de geur? Lees dan gauw verder of bekijk ons assortiment en shop direct.

Acryl liquid, hoe werkt zo’n vloeistof eigenlijk?

Om die vraag goed te kunnen beantwoorden moeten we eerst naar de vraag: wat is acryl? In Jip-en-Janneke taal bestaat acryl voor acrylnagels uit acrylpoeder en acrylvloeistof die als je het een kneedbare en vloeibare substantie wordt. Met die substantie kun je acrylnagels zetten. Acryl liquid is dus een onmisbaar ingrediënt bij het zetten van acrylnagels.

Hoe gebruik je acryl poeder en liquid?

Je acryl penseel doop je eerst in een dappendish met acryl liquid en vervolgens pak je met de punt van je penseel een bolletje poeder op. Verdeel het bolletje eerst naar de nagelriemen en dan over de rest van de nagels. We filmden en schreven eerder een uitgebreide tutorial hoe je acrylnagels zet. Die vind je hier [insert link tutorial].

Wat is acryl liquid?

Acryl liquid is een keratine bindende vloeistof die ervoor zorgt dat de acryl perfect hecht aan de natuurlijke nagel. Wil je ook een perfect gladde acryl nagel, let dan goed op de dosering vloeistof en poeder. Modelleer de acryl vervolgens tot deze mooi egaal en glad is, maar let op: acryl poeder hardt van zichzelf uit, een beetje snel kunnen modelleren is dus geen overbodige luxe. Is de acryl eenmaal hard, dan kun je het niet meer in model brengen.

Acryl liquid, kan het ook geurloos?

Aan acryl liquid zal altijd een geurtje zitten. Vind je het vervelend, dan kun je een afzuigkap plaatsen met stof- én geurafzuiging om de geur van de vloeistof te verminderen.

Waar koop ik acryl liquid?

Bij Nagelinkoop natuurlijk! We werken alleen met door de Europese Unie goedgekeurde producten. Daarom verkopen we bij Nagelinkoop alleen acryl liquid van het merk Urban Nails.

Urban Nails biedt een veelzijdig assortiment aan nagelproducten van de hoogste kwaliteit. Het merk loopt voorop en speelt altijd in op de laatste ontwikkelingen binnen nagelstyling. Het assortiment breidt zich daardoor voortdurend uit. De producten van Urban Nails zijn zowel betaalbaar als kwalitatief. Bekijk het aanbod.