Gel Penselen

Gel Penselen

Voor een prachtige gelnagel werk je met het beste materiaal. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn: Nagelinkoop.nl biedt een gevarieerd assortiment gel penselen van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. 

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alles over gel penselen

Wil je meer weten over gel penselen, waarom het loont in een goed gel penseel te investeren, waar je bij aanschaf op moet letten en hoe je ’m nu het best gebruikt en onderhoud? Lees dan gauw verder, want we verzamelden all there is to know about gel penselen voor schitterende gelnagels.

Gel penselen: waar moet je op letten voor je er een koopt?

Hoe mooi gelnagels worden, bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je gel penseel. Waar bij een acryl penseel kunststof haren zijn als vloeken in de kerk, kies je bij gel penselen juist wèl voor synthetisch.

Goede gel penselen hoeven niet duur te zijn. Op Nagelinkoop.nl vind je een gevarieerde collectie betaalbare penselen van de beste kwaliteit.

Hoe gebruik je het gel penseel?

  • Wanneer je met een spatel een bolletje gel op de nagel hebt aangebracht, maak je je gel penseel vochtig in een dappendish met Magic Liquid. Let op: er mogen geen druppels liquid op de nagels komen, dus je hebt maar een klein beetje Magic Liquid nodig.
  • Al deppend verdeel je de gel vervolgens met het penseel over de nagel.
  • Doop vervolgens het gel penseel opnieuw in de Magic Liquid en veeg af aan een stofvrije doek.

Zo maak je gel penselen schoon

Gel penselen schoonmaken is een fluitje van een cent. Na gebruik van je penseel reinig je ’m simpel en snel met een gel cleaner. Voorts veeg je het penseel voorzichtig droog aan een stofvrije doek. Let op: laat je gel penseel nooit in de gel cleaner weken, dat komt de kwaliteit van het kwastje niet ten goede.

Gel penselen opbergen

Berg gel penselen altijd in het donker op. Doe je dat niet, dan wordt je gel penseel hard en kun je ’m niet meer gebruiken. Pas ook op voor lichtbronnen als de Sun Light of UV-lamp.

Gel penselen kopen?

We werken alleen met door de Europese Unie goedgekeurde producten. Daarom verkopen we bij Nagelinkoop alleen gel penselen van Urban Nails.

Urban Nails biedt een veelzijdig assortiment aan nagelproducten van de hoogste kwaliteit. Het merk loopt voorop en speelt altijd in op de laatste ontwikkelingen binnen nagelstyling. Het assortiment breidt zich daardoor voortdurend uit. De producten van Urban Nails zijn zowel betaalbaar als kwalitatief.