9.7 / 10
97% van 100
Toon alles 64 reviews
Zoeken

Vanwege vakantie zijn er van 14 augustus tot 1 september andere verwerking- & openingstijden van toepassing.

Fiber Gel

Fiber Gel

Fiber Gel

De fiber gel van Urban Nails is een stevige buildergel waarmee je prachtige fiber gel nagels maakt. Bekijk het aanbod en add to cart.

per pagina
14 producten
Urban Nails Fiber Cover
Fiber Gel Cover Urban Nails
Vanaf € 9,99
Waardering:
100% of 100
Startpakket mini fibergel
Startpakket Fibergel Mini
€ 121,89
Urban Nails Fibergel Clear
Urban Nails Fiber Gel Clear
Vanaf € 9,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails Fibergel
Urban Nails Fiber Gel Pink
Vanaf € 9,99
Urban Nails Fibergel Baby Pink
Urban Nails Fibergel Baby Pink
Vanaf € 9,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails Sparkle Peach
Urban Nails Fibergel Milky Pink
Vanaf € 9,99
Fibergel Nude Urban Nails
Urban Nails Fibergel Nude
Vanaf € 9,99
Urban Nails fibergel soft white
Urban Nails Fibergel Soft White
Vanaf € 9,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails Sparkle Peach
Urban Nails Fibergel Sparkle Peach
Vanaf € 9,99
Fibergel Sparkle Pink
Urban Nails Fibergel Sparkle Pink
Vanaf € 9,99
Fibergel Tan
Urban Nails Fibergel Tan
Vanaf € 9,99
Urban Nails Fibergel white
Urban Nails Fibergel White
Vanaf € 9,99
  • Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 75 euro, excl. btw
Urban Nails Lespakket Fibergel
Urban Nails Lespakket Fibergel

Vanaf € 1,95

Urban Nails Proefpakket Fibergel
Urban Nails Proefpakket Fibergel

Vanaf € 8,99

per pagina
14 producten
Fiber Gel

Fiber gel kopen

Fiber gel kopen, waar moet je wezen, waar moet je zijn? En welke fiber gel merken zijn goed? Bij Nagelinkoop.nl werken we alleen met door de Europese Unie goedgekeurde producten. Daarom verkopen we alleen fiber gel van het merk Urban Nails.

Urban Nails biedt een veelzijdig assortiment aan nagelproducten van de hoogste kwaliteit. Het merk loopt voorop en speelt altijd in op de laatste ontwikkelingen binnen nagelstyling. Het assortiment breidt zich daardoor voortdurend uit. De producten van Urban Nails zijn zowel betaalbaar als kwalitatief, zo ook de fiber gel. Fiber gel van Urban Nails kopen? Goed plan! Bekijk het aanbod.

Fiber gel nagels

Fiber gel nagels zijn nagels die verlengd zijn met – what’s in a name – fiber gel. Fiber gel is stevige buildergel met glasvezels waarmee je goed de natuurlijke nagels verlengt en gelnagels bouwt. Fiber gel is gemakkelijk in gebruik omdat de gel soepel smeert, maar dankzij de stevigheid van de fibers niet snel uitloopt.

Wat het verschil is tussen acrylnagels en fiber gelnagels? Goede vraag. Fiber gel is in vergelijking tot acryl soepel en een feestje om op de nagels aan te brengen. Fiber gel nagels zijn welbeschouwd de stootvaste en krasbestendige zus van de met nagellak gelakte nagel en de flexibele zus van de acryl nagel. En omdat fiber gel nagels dunner en flexibeler zijn dan acryl nagels, ogen ze natuurlijker.

Fiber gel aanbrengen

Zoals gezegd: fiber gel aanbrengen is een feestje. De gel is soepel en loopt niet snel uit in de nagelriem. Je kunt de gel aanbrengen als basis voor allerlei soorten nagels. Van kleurrijke topcoats, een chique French manicure tot spetterende nail art. Fiber gel is ook ideaal om aan te brengen als heelmeester op gescheurde nagels of probleemnagels.

Goed om te weten: uitharden van fiber gel doe je twee minuten in een UV-lamp of één minuut in een LED-lamp. Hoe je fiber gel precies aanbrengt, en met welk gereedschap, leren we je in de fiber gel tutorial (zie video bij het product).

Uitgeleerd ben je nooit, zeker niet op het gebied van nagels. Daarom kun je bij Nagelinkoop.nl uiteenlopende workshops en opleidingen volgen. Kijk of er wat tussen zit en go get ’em tiger!

Je leert de fijne kneepjes van het nagelstylistenvak meteen van de beste: Urban Nails Educator Melanie Tennekes won meerdere internationale prijzen op het gebied van nagelstyling. Daarnaast volgt ze regelmatig zelf trainingen om altijd de nieuwste technieken te beheersen. Nu deelt ze haar kennis in exclusieve workshops en opleidingen.