Nagel folie en foliegel

Nagel folie en foliegel

Wist je dat nagel folie een van de oudste nail art artikelen is? En nog altijd razendpopulair. En terecht. Je creëert er gemakkelijk prachtige en feestelijke designs mee op de nagels. Of je nu nagel folie met holografisch effect wilt, met een blits patroon of liever een heleboel glitters: de keuze aan nagel folies bij Nagelinkoop.nl is reuze.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Nagel folie aanbrengen

Nagel folie aanbrengen is veel makkelijker dan het lijkt en kan gewoon zonder lijm. Je dept de folie simpelweg op de uitgeharde gelnagel via het plaklaagje – met de gekleurde kant van de folie naar boven dus. Waarom deppen? Voor een mooi craquelé effect. We maakten er een stap-voor-stap-tutorial over die je leert hoe je verbluffend mooie nagels maakt met nagelfolie. Je bekijkt de tutorial op de productpagina's.

Heb je de nagel folie aangebracht en ben je tevreden met het folie nageldesign? Breng dan de NeXt Top Gel aan om de folie goed te verzegelen. Hard de NeXt Top Gel 60 seconden uit in de UV-lamp. Uitgehard? Dan is je nagel helemaal klaar.

Nagel folie kopen

Nagelinkoop.nl verkoopt alleen door de Europese Unie goedgekeurde nagelproducten. Bekijk ons uitgebreide assortiment van hoge kwaliteit folie, folie lijm en foliegel en kies voor nagelfolie met een holografisch effect, een dot glitters of een prachtig patroon – of spaar ze allemaal!