9.7 / 10
97% van 100
Toon alles 84 reviews
Zoeken

Vanwege vakantie zijn er van 14 augustus tot 1 september andere verwerking- & openingstijden van toepassing.

Nagellak

Nagellak

Geen gelnagels, maar wil je klanten wel een gel look & feel serveren? Nagellak van Moyra is je oplossing! 

Pagina
per pagina
166 producten
Urban Nails & Moyra Fixing kit
Fixing Kit
€ 11,95
5:1 Nail Therapy Moyra
Moyra 5 in 1 Nail Therapy
€ 3,95
Moyra Calcium Hardener
Moyra Calcium Hardener
€ 3,95
Moyra Gellook kit met etui
Moyra Gellook kit met etui
€ 24,95
Moyra Strengthener
Moyra Hardener
€ 3,95
Moyra Matte Topcoat
Moyra Matte Nagellak Topcoat
€ 3,95
Moyra Mermaid Top
Moyra Mermaid Topcoat
€ 3,95
Moyra Diamond Topcoat
Moyra Nagellak Diamond Topcoat
€ 3,95
Moyra nagellak Gel-look 1001 Reka
Moyra Nagellak Gel-Look 1001 Reka
€ 3,95
Moyra nagellak Gel-look 1003 Eva
Moyra Nagellak Gel-Look 1003 Eva
€ 3,95
  • Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 75 euro, excl. btw
Moyra nagellak Gel-look 1010 Lisa
Moyra Nagellak Gel-Look 1010 Lisa
€ 3,95
Moyra nagellak Gel-look 1011 Maissa
Moyra Nagellak Gel-Look 1011
€ 3,95
Moyra nagellak Gel-look 1012 Naya
Moyra Nagellak Gel-Look 1012 Naya
€ 3,95
Moyra nagellak Gel-look 1013 Lana
Moyra Nagellak Gel-Look 1013 Lana
€ 3,95
Moyra nagellak Gel-look 1018 Alix
Moyra Nagellak Gel-Look 1018 Alix
€ 3,95
Moyra nagellak Gel-look 1021 Emma
Moyra Nagellak Gel-Look 1021 Emma
€ 3,95
Pagina
per pagina
166 producten
Nagellak

Nagellak, de do’s en de don’ts

Van gelakte nagels, gewoon met good old nagellak, heb je makkelijk een week of twee plezier. Maar dan moet je het lakken wel goed aanpakken. Van één vluchtig opgesmeerd laagje nagellak wordt niemand blij, dat bladdert een dag later al van je vingers.

Nee, wie het goed wil doen, volgt de volgende optelsom: nagels voorbereiden + basecoat + laagje nagellak + laagje nagellak + topcoat + goed laten drogen. We leggen het hieronder haarfijn uit. En wie het goed wil doen, koopt goede nagellak. Van het merk Moyra bijvoorbeeld – maar daarover later meer.

Nagellak aanbrengen

Wat geldt voor acryl- en gelnagels geldt net zo goed voor nagels die je gaat lakken met nagellak: bereid de natuurlijke nagel voor. Doe je dat niet, dan kun je het product minder mooi aanbrengen en heb je (veel) minder lang plezier van je lakwerk. Een paar stappen die je het beste altijd doorloopt:

  1. Duw de nagelriemen naar achter met een bokkenpootje;
  2. Vijl de nagels vervolgens mooi in model;
  3. De enige juiste manier om nagellak aan te brengen: begin met een goede basecoat, zoalsde Moyra Gel-look 900. Het loont. Je nagels vergelen er minder snel door en je nagellak houdt langer. Win-winsituatie. 
  4. Breng vervolgens een eerste laagje nagellak aan. Niet te dik. Laat even drogen voor je een tweede laagje nagellak aanbrengt – dat je opnieuw een paar minuten laat drogen.
  5. Breng tot slot een topcoat aan, zoals de Moyra Gel-look 900, en geef het resultaat de tijd goed uit te drogen. 

Technically speaking: leg je hand plat op tafel, plaats de kwast op het midden van je pinknagel (want we werken van de pink naar de duim) en duw het kwastje met beleid eerst recht naar boven, richting nagelriem, om in een soepele beweging weer naar beneden te glijden, naar het uiteinde van je nagel. Weerszijden van je nagel doe je op dezelfde manier. Hoe minder kwaststreken, hoe egaler de nagellak opdroogt.

Praktische tip: zorg dat je met een lege blaas aan het nagellakken slaat. Niets zo zonde als strakgelakte maar nog natte nagels die beschadigd raken tijdens een toiletbezoek.

Gel nagellak, de voordelen

Nagellak met gel. Gel nagellak, dus. Een lak die het midden houdt tussen nagellak en gellak. Er kleven plenty voordelen aan nagellak met gel. Lees je mee?

  1. Het heeft de look & feel van gel, maar is nagellak. What’s not to love, inderdaad. Moyra heeft enorm goede gel nagellak en daarom zijn we bij Nagelinkoop.nl maar wat blij dat we het merk aan ons aanbod hebben kunnen toevoegen.
  2. Het smeert dus ook net zo soepel als een gewone nagellak. 
  3. Je hebt er geen uithardlamp voor nodig (gel nagellak droogt aan de lucht).

Nagellak ideeën

Zit je om wat nagellak ideeën verlegen? Je kunt je nagels tijdloos rood lakken, of voorzien van een natuurlijke tint roze. Maar je kunt ook losgaan als nail artist en je nagels voorzien van spetterende nail art.

Ben je niet zo’n begaafde nail artist? Geen zorgen, met de Stamping Plates van Moyra wordt nagelkunst kinderspel. Check! Ook leuk: de Stamping Polish van Moyra. Deze stempellak is hoog gepigmenteerd waardoor zelfs de fijnste prints strak op de nagels komen. Voor nog veel meer nagellak ideeën en nail art inspiratie check je de tutorials op de productpagina's.

Nagellak droger

Nagellak drogen kost wat tijd. Reken op drie kwartier. Duurt jou te lang? Investeer in een nagellak droger.

Nagellak verwijderen

Iedereen weet: nagellak verwijder je met nagellak remover. Maar wat is een goed techniek? Let op: breng wat nagelriemolie aan op de nagelriem. Zo voorkom je dat – in geval van rode nagellak – je huid rozerood uitslaat bij het removen van je lak. Breng vervolgens een flinke hoeveelheid nagellak remover aan op een wattenschijfje en druk dat een paar tellen tegen je nagel voor je de nagellak eraf wrijft.

Nagellak bewaren

Nagellak blijft het langst goed als je het bewaart op kamertemperatuur en in het donker.

Nagellak kopen

Wat is goede nagellak en waar koop je het? Bij Nagelinkoop.nl, natuurlijk! Wij werken alleen met door de Europese Unie goedgekeurde producten. Daarom verkopen we nagellak van het merk Moyra. Goed voor prachtige gel nagellak, gellak, stempelgellak en meer.