Basisopleiding Acryl
3 Reviews | Review toevoegen

Leer stap voor stap het plaatsen van acrylnagels en leer alle basiskennis om te starten als nagelstyliste. Start cursus: data in overleg.

Artikelnummer

 

€ 649,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Basisopleiding acryl

Wij adviseren dit programma wanneer je alles wil leren over het plaatsen van acrylnagels. Tijdens deze professionele opleiding maak je kennis met alle basistechnieken die nodig zijn om kunstnagels te maken met het acrylsysteem. Uiteraard leer je niet alleen de praktijk maar ook de theorie. De theorie is een zeer belangrijk onderdeel waaraan wij veel aandacht geven. Alle facetten komen aan bod. De opleiding wordt afgesloten met een proefexamen waarbij je  een praktijktest aflegt. Wanneer je deze met voldoende resultaat aflegt  ben je klaar voor het landelijke Urban Nails examen om het daadwerkelijke certificaat te behalen. Dit examen wordt afgelegd op het hoofdkantoor van Urban Nails. Deze cursus is in overleg flexibel in te vullen, betreffende data en aantal lessen, en vormt een professionele start voor je carrière als nagelstylist. De groepen waarin les wordt gegeven zijn klein, waardoor je met maximaal vier cursisten de opleiding afrond.

 

Lesschema opleiding Acryl:

Les 1 Theorie, kennismaking producten
Les 2  One tone
Les 3 One tone
Les 4 French manicure
Les 5 Nabehandeling one tone
Les 6 Nabehandeling french manicure
Les 7 Probleemnagels
Les 8 Proefexamen, 2 handen french manicure

 

Kosten opleiding acrylnagels:
Lesgeld €   649,00 ex BTW
Productpakket €   297,95 ex BTW
Lesboek €     29,95 ex BTW
Examen €     79,00 ex BTW
Totaal €1.055,90 ex BTW
   
Optioneel toe te voegen  
Nailtrainer €     99,00 ex BTW
Sunlight €   129,95 ex BTW
Soft case koffer €     29,95 ex BTW
of hard case koffer €     39,95 ex BTW

Betaling in termijnen is mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Product pakket bestaat uit Lespakket Acryl.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Hennie Snel - 16-04-2018 22:34

Afgelopen februari begonnen met de basisopleiding acryl. Heel erg van de lessen genoten en ontzettend veel geleerd. De begeleiding van Melanie is super! Ze neemt overal rustig de tijd voor. Bedankt voor je geduld en de leuke lessen!

Cindy - 26-11-2016 21:23

In september dit jaar begonnen aan de opleiding allround acryl! En geen moment spijt gehad dat ik deze bij Nagelinkoop ben gaan volgen. Melanie geeft namelijk super goed les! ze legt alles duidelijk uit, als je vragen hebt kun je altijd bij haar terecht. Ze kijkt precies wat je aan lessen nodig bent en hoe snel het jij in je vingers hebt. ik heb dit als zeer goed ervaren!

Dankjewel!

Kim selles - 26-11-2016 18:39

Heb vandaag acryl examen gehad van Melanie.
Heb hele leuke en leerzame tijd gehad heb veel geleerd en ze goed goed en duidelijk aan hoe alles moet en ze neemt de tijd voor je

Ga zo door !
Dankjewel voor alles
Kim selles