Voor 16:00 besteld = morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75 euro
Klantenbeoordlingen Kiyoh 9.6!
Advies nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar!
9.6 / 10
96% van 100
Toon alles 271 reviews
Zoeken
Gellak Startpakket

Gellak Startpakket

Gellak Startpakket

Duik je net in de wereld van gellak, dan is een gellak startpakket geen overbodige luxe. Bekijk het aanbod en add to cart.

per pagina
5 producten
Be Jeweled Gelpolish Lespakket
Be Jeweled Gelpolish Lespakket

Vanaf € 1,95

Be Jeweled Gelpolish Startpakket Mini
Be Jeweled Gelpolish Startpakket Mini

Vanaf € 1,95

BIAB Startpakket
BIAB Starter Kit
€ 89,99
Waardering:
100% of 100
Urban Nails BIAB Lespakket
Urban Nails BIAB Lespakket

Vanaf € 1,95

Waardering:
100% of 100
Urban Nails Lespakket Allround
Urban Nails Lespakket Allround

Vanaf € 1,95

per pagina
5 producten
Gellak Startpakket

Gellak nagels starterspakket

Een goed begin is het halve werk. Enter een gellak nagels starterspakket, met andere woorden: het goede begin voor wie nieuw is in de wereld van gellak. Misschien onmisbaar zelfs, zo’n gellak startpakket, als je nog niet alle gereedschap hebt om aan de slag te gaan.

Een gellak nagels startpakket bevat alle producten die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan met gellak. Extra fijn: het starterspakket bevat niet alleen de benodigdheden om gellak goed aan te kunnen brengen, maar ook om de gellak goed te kunnen verwijderen. On top of it all: het gellak starterspakket wordt geleverd in een mooie case.

Dit zit er in het gellak startpakket

Voor een goede start heb je de juiste producten nodig. In het Be Jeweled Gelpolish Startpakket - ofwel het gellak startpakket van Nagelinkoop.nl zit (drum roll please):

 • 180/180 grit vijl
  Voor het inkorten van natuurlijke nagels en het in vorm vijlen van gellak nagels kun je een 180 grit nagelvijl gebruiken die in het gellak starterspakket zit. 180 wordt beschouwd als een gemiddeld grit: niet te grof en niet te fijn.
 • 180/220 grit wooden file
  In het gellak starterspakket vind je een Urban Nails Wooden File met aan de ene zijde 180 grit en aan de andere 220 grit. Deze vijl heeft een prettige vorm waarmee je gemakkelijk in alle hoeken kunt vijlen, zonder de nagelriemen van de klant te verwonden. De vijl is vooral bedoeld om de natuurlijke nagel te vijlen of om het nagelbed na te vijlen bij de reverse techniek. Handige extra: de centimeteraanduiding die gebruikt kan worden om te controleren of alle nagels even lang zijn.
 • buffervijl
  Voor perfecte nagels zijn perfecte vijlen nodig. Een buffer gebruik je om de gelnagel te polijsten voor je de topcoat aanbrengt. Met de buffervijl in het gellak startpakket creëer je een perfecte gladde oppervlakte.
 • Be Jeweled Base & Top (15ml)
  Een base- en topcoat in een. Voor de gellak breng je ’m aan om verkleuringen op de natuurlijke nagel te voorkomen en te zorgen voor een goede hechting. Na het aanbrengen van de gellak breng je de base- en topcoat aan voor een prachtige glans en ultieme houdbaarheid. Let op: na het uitharden heeft deze base- en topcoat een plaklaag die verwijdert dient te worden met een cleanser of de magic prep.
 • 3x Be Jeweled Gel Polish (15ml)
  Kleuren naar keuze, de gewenste kleuren kun je aangeven bij opmerkingen tijdens het afrekenen.
 • 1 rol wipes
  Wipes, ofwel: celstofdeppers, zijn ideaal voor het droog- en schoonmaken van je penseel tijdens het plaatsen van gellak nagels.
 • Stofborstel
  Een fijne zachte borstel om nagelriemen en handen stofvrij te maken. Een must voor elke gellak starterspakket.
 • Be Jeweled Magic Prep (100ml)
  Het is belangrijk de natuurlijke nagels goed voor te bereiden. Doe je dit niet, dan kun je het product minder mooi aanbrengen. Magic Prep is een reinigings- en ontvettingsvloeistof voor de nagels en onmisbaar in elk gellak startpakket. Breng een beetje aan op een celstofdepper en scrub hiermee over de natuurlijke nagel.
 • Ultrabond primer (15ml)
  Ultrabond is een primer die je na het reinigen met Magic Prep aanbrengt op de natuurlijke nagel en zorgt voor een optimale hechting tussen de natuurlijke nagel en de gellak. Zonder Ultrabond is een gellak startpakket niet compleet.
 • Nagelriemolie (3ml)
  Nagelriemolie voedt en herstelt de nagelriemen. De olie trekt snel in en verzacht en hydrateert de huid en zowel de natuurlijke als de kunstnagel. Door het kwastje is de olie makkelijk aan te brengen en doseren. In het gellak starterspakket zit een flesje van 3ml.
 • Cleanser (100ml)
 • Be Jeweled Remover (100ml)
  De Be Jeweled Remover is uitermate geschikt voor het verwijderen van gellak.
 • softcase koffer 
  Tot slot: om al je gellak tools veilig en stofvrij in op te bergen vind je bij het gellak starterspakket een mooie softcase koffer.

Let op: bij dit gellak starterspakket zit geen UV- of LED-lamp.  

Gellak startpakket kopen

Of je nu een gellak set wil kopen voor thuis, of een gellak starterspakket wil kopen voor in je salon: kwaliteit goes a long way. Daarom koop je bij Nagelinkoop.nl een gellak set met producten die door de Europese Unie zijn goedgekeurd.

Shop jouw gellak startpakket >