Swirl Nails maken

Hoe maak je Swirl Nails? Met de nieuwe Liner Box, natuurlijk! Lees maar snel verder en bekijk de tutorial.

Swirl Nails met de liner boxen

In deze tutorial laten wij je stap voor stap zien hoe je met de Liner Boxen een prachtig Swirl Nails Design maakt. In de video gebruiken we twee nail art boxen: de Liner Gel Box 1 en box 2. In die boxen zitten meerdere mooie kleuren design gel. De ene box heeft normale nail art gel, de tweede liner box bevat glitter polish. Het ideale van deze nail art gel is het dunne penseeltje, waardoor je heel makkelijk een mooie swirl maakt.

Benodigdheden:

Bekijk de tutorial Swirl Nails zetten:

Swirl Nail Art zetten

In de video laten we een mooie combinatie zien van drie verschillende lakken. Zo zie je direct hoe die liner box en het product werkt. Dit zijn de stappen:

1. Breng gellak aan

Allereerst brengen we een ondergrond aan met gellak. Voor de ondergrond gebruik ik de kleur Morgan. De Be Jeweled Gelpolish Morgan is gekozen door een van de collega's. Dit is een nude kleur gellak, dat een shimmer heeft van zichzelf; zo is het ondergrondje direct leuk.

Na het aanbrengen hard je de gellak 30 seconden uit in de LED-lamp of twee minuten in de UV-lamp.

2. Breng nail art gel aan

Pak de Liner Box er maar bij. Vóór we de nail art gel aanbrengen, strijk je het kwastje goed af aan de zijkant. Je hebt namelijk maar weinig product nodig, want de gel is heel geconcentreerd. Klaar? Dan kun je direct beginnen met het tekenen van de swirl.

Als je iets meer druk zet, wordt het lijntje wat breder; en als je het penseel iets meer loslaat, wordt de lijn smaller. Je kunt de lijn eventueel corrigeren. Mocht je nog niet zo zeker zijn van je zaak, dan kun je de nail art gel per lijn uitharden.

3. Hard de nail art gel uit

Ben je tevreden? Hard de swirl in 30 seconden uit in de LED-lamp; voordat je verder gaat met de volgende lijn.
Ik heb er in de video voor gekozen om de kleuren zilver en paars te combineren. 
dus bekijk vooral hoe ik er nog een zilveren lijn en een paarse lijn langs haal.

Als je tevreden bent, hard je de nagels uit; of je werkt nog verder met de volgende kleur.
In ons geval hebben we er ook nog voor gekozen om er een paarse lijn langs te tekenen;
dat kun je dan natuurlijk heel mooi combineren met een paarse gellak. Dan komen de kleuren terug in de nail art set en heb je leuke combinaties.

Is de nail art naar tevredenheid? Dan kun je hem uitharden - ook weer 30 seconden in de LED of twee minuutjes in de uv-lamp.

4. Breng een topcoat aan

Na het uitharden dan hoef je enkel nog de top coat aan te brengen.
Voor het aflakken gebruiken we de veelgebruikte Next Top Gel.
Dat is een hele fijne top coat, die ook oneffenheden van de extra laagjes gel polish egaliseert en echt wekenlang blijft glanzen. De Next Top Gel doe ik 60 seconden in de led-lamp of twee minuten in de UV-lamp. Na het uitharden ben je direct klaar, want dit product heeft geen plaklaag. Ideaal, dus!

Tip: Eventueel kun je in de plaklaag een glitter poetsen voor een éxtra leuk effect.

Mocht je het leuk vinden om van alles te combineren: met deze twee liner gel boksen heb je twintig kleuren in totaal en kun je eindeloos veel leuke combinaties maken. Inmiddels is de collectie uitgebreid met nog twee boxen. Bekijk en shop nu alle Liner Boxen.

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie