Pumpkin Spice: warme herfstnagels

Of je nu herfstnagels wilt maken of druilerige winterdagen wilt opfleuren met warme herfsttinten: met Pumpkin Spice zit je altijd goed! Maak dit fijne nageldesign en ga aan de slag met deze stap-voor-stap tutorial.

Over Pumpkin Spice Limited Edition Kit

De Pumpkin Spice is een limited edition kit. Het is een leuke set met maar liefst zeven nagelproducten, waar je hele mooie designs mee kunt maken. In de kit zitten drie mooie Be Jeweled Gelpolish, twee nagel folies, een gold flake en een mooie, rode glitter.

Bekijk de tutorial: 

Benodigdheden:

Herfstnagels maken? Aan de slag!

In de video zie je een paar voorbeelden hoe het eruit ziet met glans en een mat topcoat. Ook zie je een nail art design dat je ermee kunnen maken. Die nail art is een combinatie met de spider gel en een matte en glanzende topcoat.

In de kit zitten drie kleurtjes: een lichte, medium en donkere kleur gellak. In deze tutorial gaan we met de medium kleur aan de slag. Verder hebben we de golden flake en rode glitter nodig.

Stap 1: Maak een ondergrond met gellak

Allereerst maak ik de ondergrond met de middelste kleur gellak. Dat is een mooie, rode kleur met een gouden parelmoer gloed, waardoor je echte die oranje herfsttinten krijgt. De Pumpkin Spice zou ook heel mooi passen bij de Terra collectie, die veel van de Urban Nails- gebruikers wel kennen. Hard de gel polish 30 seconden uit in de LED- lamp.

Stap 2: Breng de matte topcoat aan

Na het uitharden van de kleur gellak, breng ik eerst de matte top gel aan. Die parelmoer-gloed krijgt echt die velvet look, wanneer je die matte top daarop aanbrengt.
Zoals je in de video ziet, geeft het nu nog geen effect; maar als de nagel zometeen uit de lamp komt, is hij direct droog en heeft het echt die velvet look.

Stap 3: Breng de base en top aan

Na het uitharden van de matte top breng ik de base en top aan. In het midden trek ik een lijn met de glanzende top. Die base en topgel geeft de nagel opnieuw een plaklaag; maar nu alleen op de plek waar ik het wil. De rest van de nagel blijft mat. Hard de base en top 10 seconden uit in de LED-lamp, zodat de glitter en gold flakes mooi blijven kleven.

Stap 4: Leg de gold flakes in en poeder de glitter

Na het uitharden van de basecoat leg ik de gold flakes erin. Die gold flakes leg ik niet op alle plekken. Zorg dat er genoeg ruimte overblijft om glitters aan te brengen. Poeder de rode glitter ertussen met een brush. Zoals je ziet, pakt de glitter op de plekken waar nog geen gold flake zit. Zo is de hele lijn base en top mooi opgevuld.

Omdat die Base en Topgel nog maar kort was uitgehard, fixeer ik het nu even in de lamp. Zo kleven de glitters ook goed vast in de plaklaag.

Stap 5: Breng de Spider Gel aan

Na het fixeren van de glitter gebruik ik de zwarte spider gel. Met de spider gel trek ik subtiele lijnen langs het design. Je krijgt mooie dunne lijnen met de spider gel.
Zorg er wel voor dat je niet teveel product aan je needle krijgt, want dan worden de lijnen wat grof.

Na het aanbrengen van de spider harden we de gel even uit in de lamp.

Stap 6: Seal in met de next top

Na het uitharden van de spider gel sealen we de glitter en spider gel in. Gebruik daarvoor de Next Topgel; zodat je die flakes perfect ziet zitten. Hard de Next Top even uit in de LED-light.

Zodra het nageldesign uit de lamp komt, is je nagel klaar.

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie