Pink Nail Art Designs

Ben je op zoek naar pink nail art designs? Wij snappen wel waarom! Roze is ín. Barbie heeft het weer helemaal op de kaart gezet. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor barbie nails of roze gewoon een hele mooie kleur vindt: wij delen sowieso graag de nodige nagelideeën.

Pink Nail Art Inspiratie

roze nail art met sweethearts gel polish
Pink Nail Art met Sweethearts
Pink Nail Art Designs met barbie core gellak collectie
Pink Nail art met Barbie Core
Roze nail art met Mini Polish 02

Natuurlijk willen we je niet alleen inspireren, maar dagen we je ook graag uit om zelf aan de slag te gaan. Roze nail art kun je natuurlijk op heel veel verschillende manieren invullen met weinig benodigde nagelproducten. In deze stap-voor-stap tutorial zie je wat leuke voorbeelden, waarvan we er twee gaan laten zien.

Benodigdheden pink nail art design:

Mooie roze kleuren gellak zijn de gel polish Distri Melanie en Distri Valerie. Dit zijn een zachte roze en een wat hardere roze gellak, maar beide bij heel veel huidskleuren een mooie tint. Shop direct alle benodigdheden met de Inspiratie Set Distri Melanie.

Bekijk de tutorial Pink Nail Art Design:

Pink Nail Art zetten: zo doe je dat

We gaan aan de slag met het eerste roze nageldesign. 

 • Voor het eerste roze nageldesign starten we met één tip door een mooi ondergrondje te maken met Distri Melanie.
 • Dat ondergrondje dat harden we vervolgens 60 seconden uit in de LED lamp.
 • Na het uitharden van de onderlaag gebruik ik de drop gel en met de drop gel breng ik een dunne laag aan.
 • En die harden we niet uit.
 • En in die natte drop gel gebruik ik dotten van de gellak Valerie.
 • Ik begin altijd in het midden omdat je dan natuurlijk de meeste afgifte hebt van het product.  Omdat er dan nog het meeste aan zit en daarna vul ik het op, waar ik het nog niet vol genoeg vind. Je moet het wel even rustig de tijd geven om uit te laten lopen, want de drop gel die heeft heel even de tijd nodig. 
 • Zodra je tevreden bent, dan kun je hem in de LED lamp doen en dan hard je de nagel uit. 
 • Na het uitharden van het product gebruik ik de matte top gel. Dat zie je ook op het voorbeeld van het pink nail art design, maar je kunt natuurlijk ook glanzend aflakken als je dat mooi vindt. Bij dit vind ik het altijd wel heel leuk om het mat te maken.
 • Ook weer 60 seconden in de LED-lamp en dan is het eerste pink nail art design klaar.

Pink Nail Art Design 2

Voor het tweede pink nail art gebruiken we als ondergrondje gelpolish Valerie. Valerie is een hele mooie zachte roze tint gellak. De tint gaat bijna naar het oude toe.

En die harden we even uit in de LED lamp.

 • Na het uitharden van de onderlaag gellak gebruik ik een beetje gellak in de kleur Melanie.
 • Die breng ik boven aan de nagel aan en die blend ik heel dun naar me toe.
 • Daarna gebruik ik het ombre penseel om deze kleur nog verder naar de vrije rand toe te blenden. Zorg dat je tussentijds het penseel even schoonmaakt en hem dan verder uitblend.
 • Het mag een hele losse ombre zijn, dus ik hard hem nu vervolgens uit in de lamp.
 • Na het aanbrengen en het uitharden van die nonchalante ombre breng ik het crystal pigment erover aan. Dit is pigment poeder CC07. Dan zie je dat je een hele mooie ombre hebt, zonder al te veel moeite te hoeven doen.
 • Deze fixeren we heel even in de lamp en kunnen we vervolgens aflakken met de top coat.
 • Na het fixeren in de lamp gebruik ik de Next Top Gel; want je wilt toch wel die mooie sparkle echt naar boven laten komen. Die top breng je aan en hard je vervolgens 60 seconden uit in de LED-lamp.

Klaar is je tweede pink nail art design! Er zijn zoveel leuke combinaties in pink mogelijk. In de video gebruiken we maar twee kleuren roze gel polish, die je kunt combineren met allerlei glitter, flakes en diverse technieken. Je hebt dan niet heel veel nagelproducten nodig om eindeloos te kunnen combineren.

Veel succes! Enneh... vergeet je ons niet te taggen in jouw pink nail art design op social media?

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie