Dots Design: zo zet je deze fijne lente nagels

Het Dots Design is een fijn, zomers nail art design; waarmee je nagels in één keer klaar zijn voor de lente. Hoe zet je het Dots Design? In deze tutorial laten we je het stap-voor-stap zien.

Be Jeweled Pale Pastel Gelpolish

We gebruiken de Be Jeweled Pale Pastel Gelpolish Collectie. Deze zes snoepige, gezellige kleurtjes zijn hoog gepigmenteerd en matchen ook nog heel erg leuk bij elkaar. Deze kleuren gellak zijn ook los te krijgen: kijk dan even naar Be Jeweled Gelpolish GP231 tot en met GP236.

Benodigdheden Dots Design:

Bekijk de stap-voor-stap tutorial:

Dots Design zetten: de stappen

  • Allereerst brengen we van alle kleuren een drupje gellak aan op een mengpalet. Dat werkt het makkelijkst bij het vervolg van de stappen.
  • De beige tint gellak - de Be Jeweled Gelpolish GP233 - heb ik gebruikt als ondergrond en daaroverheen gebruiken we matte top coat.
    Het staat tof als het design er mooi uitspringt, dus gebruik de matte top eronder en lak de kleurtjes later af met glanzende topcoat af.
  • Bij het dots design zet je allemaal verschillende stipjes in de gezellige kleuren. Dat doe je met de needle. De stipjes gel polish mogen elkaar iets aanraken. 
  • Let erop dat je tintjes naast elkaar zet die niet teveel op elkaar lijken. Gebruik wel voldoende gelpolish, anders dan krijg je niet zo meteen het effect dat je wilt hebben.
  • Staan alle stippen? Haal dan met de Absolute Liner 0 de stippen gellak iets door elkaar halen. Dan krijg je echt een heel tof effect.
  • Hard het dots design even een minuutje uit in de LED-lamp en werk dan af met een topcoat.
  • Na het uitharden dan is de ondergrond natuurlijk al klaar. Dat was hij al toen de matte top erop ging. Maar de gellak waar je mee hebt getekend, die moet wel afgelakt worden. Gebruik de Absolute Liner 05 en lak de stipjes af met glanzende topcoat. 
  • Na het uitharden is je Dots Design klaar. Hoe leuk? Lekker zomers, leuk voor de lente én een simpel, tof effect.

Deel jouw dots design met @Nagelinkoop.nl op Instagram, TikTok en Facebook

We zijn benieuwd wat voor moois je maakt! Deel je je design met @Nagelinkoop.nl op Instagram, TikTok en Facebook?

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie