Wat is NeXt Gel? En 9 andere FAQ

Wat is Next Gel, wat maakt het sneller dan acryl en gemakkelijker dan gellak en hoe komt het dat Next Gel zo goed hecht? We beantwoorden acht veelgestelde vragen over het revolutionaire neXt Gel.

1. Wat is Next Gel?

Next Gel van Urban Nails is een revolutionair product op het gebied van nagelproducten. Het nagelproduct is een fantastisch alternatief voor acryl, werkt fijner dan gel en heeft een perfecte hechting. Met Next Gel kun je binnen 60 minuten een nieuwe set nagels zetten of een nagel bijwerken in slechts 45 minuten.

2. Is Next Gel hetzelfde als builder gel? 

Nee, builder gel is een ander product dat al langer bestaat. Builder gel is iets dunner, dus loopt sneller uit. Na builder gel kwam fiber gel op de markt, dat al iets dikker en stugger is. Vervolgens is daar neXt Gel, dat echt even dik is als acryl. Het is even stevig en loopt dus helemaal niet uit. 

3. Wat is het verschil tussen neXt gel en acryl? En wat maakt dit product sneller dan traditionele acryl? 

NeXt Gel is gemakkelijker aan te brengen, waardoor je het preciezer aanbrengt. Je kunt modelleren tot je tevreden bent en hardt dan pas uit. Daardoor hoef je minder te vijlen. Komt bij dat NeXt gel ook nog eens zachter is dan acryl, waardoor het gemakkelijker vijlt. 

4. Wat een stappen... lijkt me dat je hier veel langer mee bezig bent dan bij acryl?

Nagels bouwen of verlengen met NeXt Gel vergt niet meer stappen dan wanneer je gewone gel of acryl aanbrengt. Sterker nog: de stappen prep, bond, base en in de lamp zijn precies hetzelfde. Terwijl de ene hand in de lamp zit, werk je door op de andere. En omdat dit product zo gemakkelijk werkt, kun je perfectioneren zodat je nog maar weinig hoeft te vijlen.

5. Wat is het verschil tussen Next Gel en gellak?

Met een gellak of gelpolish verstevig je alleen de natuurlijke nagel door lak, maar met neXt Gel bouw je een kunstnagel. Met gellak kun je de nagel niet verlengen, maar met neXt Gel bouw je wel gemakkelijk een nagel met verlenging.

6. Hoef je niet na het vijlen te bufferen met een blokje of polijstvijl en waarom niet?

Bufferen is nodig, wanneer je alleen een topcoat aanbrengt. Wanneer je een gellak, egaliseert de gelpolish de nagel in één keer wat het bufferen overbodig maakt.

7. Werkt neXt Gel hetzelfde als polygel?

Ja. NeXt Gel is een vergelijkbaar product.

8. Hoe komt het dat Next Gel zo goed hecht?

Door de samenstelling van het product heeft neXt Gel een optimale hechting. De gel is stevig en relatief stug, waardoor het netjes blijft zitten.

10. Heb je verder nog speciale werkmaterialen nodig om met Next Gel te werken?

Ja. Al deze materialen zitten in de startkit de luxe, denk hierbij aan een goed penseel, een spatel, en een schone dappendish.

Gelnagels Starterspakket Next Gel proberen?

Probeer het Next Gel Gelnagels Starterspakket of schrijf je in voor de Omscholing NeXt Gel, waarbij je als acryl- of gelstyliste in drie lessen leert om de perfecte gelnagels te zetten.

Bekijk ook: tutorial Gelnagels zetten | Babyboom nagels met NeXt Gel | French manicure met NeXt Gel.

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie