Next Gel aanbrengen

Next Gel aanbrengen gaat net even anders dan het zetten van acryl of gel. Wil je een nagel zetten met Next Gel? We laten je in deze tutorial zien hoe je een basis nagel zet met NeXt Gel by Urban Nails.

Bekijk de tutorial Next Gel aanbrengen:

Voorbereiding Next Gel Nagel

Eerst dehydrateer je de nagel met Magic Prep - een prep en cleanser in één. Breng daarna de neXt Bond aan. De neXt Bond is een primer, die zorgt ervoor dat het nagelproduct hecht op de natuurlijke nagel.

Na het aanbrengen van de neXt Bond gebruik ik de neXt Base. Breng de neXt Basegel in een dunne strijklaag aan en hard 30 seconden uit in de Sun Light of 2 minuten in UV.

Het aanbrengen van de Next Gel Nagel

Na het uitharden van de neXt base breng je de neXt Gel aan. Plaats de bol op de plaats waar je ongeveer de bolling wilt hebben. Ik gebruik graag de neXt Gel Cover, maar dat verschilt per persoon. Zelf vind ik het prettig om goed te zien, wat ik doe; en met de neXt gel clear is dat iets lastiger.

Maak het penseel vochtig met de Magic Liquid, zodat de gel niet aan het penseel blijft plakken en styleer de gel. De neXt Gel is bijzonder gemakkelijk te modelleren en op zijn plaats te brengen - en het hardt niet uit, zoals een acryl. Na het modelleren gaat de nagel 30 seconden in de Sun Light of 2 minuten in de UV-lamp.

Afwerken Next Gel Nagel

Verwijder de plaklaag na het uitharden met de Magic Prep en vijl het product in model. Het voordeel van de neXt gel is dat het niet alleen gemakkelijk vijlt, maar ook heel makkelijk aan te brengen is - zodat je maar weinig hoeft te vijlen. Verwijder het stof met de Fluffy Brush. Lak de nagel nog af met een topcoat. Kies, bijvoorbeeld, voor de Glossy Top voor een mooie glans. (De Glossy Top is een prachtige topcoat, maar moet iets langer uitgehard worden. Doe hem voor de zekerheid 2 minuten in de Sun Light of 3 minuten in UV.) Hard de topcoat uit in de lamp en klaar is je basis nagel.
 

Gelnagels Starterspakket Next Gel proberen?

Probeer het Next Gel Gelnagels Starterspakket of schrijf je in voor de Omscholing NeXt Gel, waarbij je als acryl- of gelstyliste in drie lessen leert om de perfecte gelnagels te zetten.

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie