9x feestelijke kerstnagels inspiratie (mét tutorial)

Geef kerst extra bling en laat je inspireren met onze feestelijke kerstnagels! Door de bijbehorende tutorials kun je gelijk aan de slag. Wat wordt het: sugar design, chameleon cateye of een pro en go design met diamond flakes? Wat is jouw favoriete christmas nail art?

Kerstnagels: teken een kerstbal

In dit toplijstje mag onze favoriete kerstnagel uit 2022 natuurlijk niet ontbreken. Alle benodigdheden voor deze kerstnagel shop je hier. Benieuwd hoe je dit pareltje maakt?

Bekijk de kerstnagel tutorial:

Kerstbal met steentjes zetten

Wat is kerst zonder kerstversiering? Zet daarom een kerstbal met steentjes en ga voor de volgende kerstnagels:

Bekijk de tutorial Kerstbal met steentjes zetten:

Kerstbal met gellak zetten

Vind je het aanbrengen van steentjes teveel gedoe en werk je liever met gellak? Je kunt ook een kerstbal met gellak aanbrengen. In de volgende tutorial laten wij je stap-voor-stap zien hoe.

Bekijk de tutorial Kerstbal met gellak zetten:

Sneeuwster Nail Art zetten

Voor een warme, winterse sfeer kun je er ook voor kiezen om een sneeuwster te maken. Dan blijft de kerstnagel, ook na de feestdagen, lekker actueel. Benieuwd hoe je dat doet?

Bekijk de tutorial Sneeuwster Nail Art tekenen:

Zit er nog niet genoeg inspiratie tussen? Scroll dan verder, want ook de volgende technieken kun je prima toepassen voor feestelijke Christmas Nails. Deze blog is gepubliceerd in 2017, maar geüpdate in 2023. Waar mogelijk hebben we de video's inmiddels ook geactualiseerd, maar dat is helaas niet bij alle tutorials mogelijk. Desalniettemin hopen we je ook met de volgende tutorials te inspireren:

Kerstnagels met sugar, barok en Pro & Go

Oké, we spelen een béétje vals; want alleen de Tri Colore Collection is eigenlijk al goed voor drie plekken in de Top 5. De Tri Color Collection is niet meer verkrijgbaar, maar je kunt zelf natuurlijk een eigen collectie samenstellen door 3 warme tinten Glitter Dust en Pro & Go Gel te kiezen. Kies vervolgens voor een mooie afwisseling tussen het Barok Sugar Design, het Sugar Design en het Pro en Go design en ga voor feestelijkheid ten top!

Bekijk de Tri Colore Tutorial:

Kerstnagels met parelmoer

Voor een subtiele bling zijn parelmoer nagels de puntjes op de i bij iedere gelegenheid. Door een ondergrond te kiezen in de kleur van je kleding, zorg je ervoor dat je nagels altijd matchen met je outfit. Het parelmoer effect maak je eenvoudig met de daarvoor bestemde parelmoer pigmenten.

Bekijk de Parelmoer Effect Tutorial: 

Cateye Gellak Christmas Nails

Heb je voor de feestdagen meerdere outfits in gedachten? Dan speel je met de Chameleon Cateye Gellak op safe! Kies je ondergrond op basis van je kleding en mix en match voor een prachtig eindresultaat.

Bekijk de Chameleon Cateye Tutorial: 

Lees hier het uitgeschreven stappenplan om cateye gellak aan te brengen, inclusief tutorial.

Ombre Design

Ook het Ombre Design is uitermate geschikt wanneer je meerdere outfits op de planning hebt. Kies twee pure pigment poeders die matchen met je kleding. Door de ombre techniek toe te passen lopen de kleuren schitterend in elkaar over, matchen je nagels uitstekend met je look en sla je de plank nooit mis.

Pro en Go nageldesign met diamond flakes

Naast de Cateye Gellak blijven de Diamond Flakes onverminderd populair. Geef je nageldesign een extra feestelijk effect door te kiezen voor een gellak met parelmoer-glans. De Diamond Flakes zorgen voor een schitterend bling-effect en het pro en go design maken je kerstnagels helemaal af.

Bekijk de Pro en Go Design met Diamond Flakes Tutorial: 

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie