Glitter Fading Nails met gellak

Hoe maak je een mooie glitter fading nails met gellak? In deze tutorial laten wij je stap voor stap zien hoe je het mooiste design toepast.

Glitter Fading Cover

Glitter fading kun je op meerdere manieren toepassen. In deze tutorial laten we je zien, hoe je dat doet op een mooie cover nagel. Die cover is al met Next Gel geplaatst. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gel polish op een natuurlijke nagel zetten. Of wat extra effect toe te voegen door de glitter fading toe te passen op een gekleurde gellak. Net wat je mooi vindt!

Benodigdheden glitter fading met gellak:

Bekijk de tutorial glitter fading:

Hoe zet je glitter fading nails?

  1. In de tutorial werken we met Be Jeweled Gelpolish GP111 en lakken we de nagel af met NeXt Topgel. De Be Jeweled GP111 is een hele mooie glitter gellak. Ik pak een hoeveelheid glitter gel polish en breng deze aan op de vrije rand, zodat die mooi bedekt is.
  2. Zorg ervoor dat er niet te veel gel polish op het kwastje zit en trek hem vanuit die vrije rand over de nagel heen. Zorg er wel voor dat de lak aan de vrije rand mooi egaal blijft. Het is natuurlijk glitter dus het moet wel gevuld zijn.
  3. Na het aanbrengen van de gellak mag hij in de lamp - 30 seconden in de Sun Light of 2 minuten in de UV-lamp.
  4. Na het uitharden van de gel polish brengen we de neXt topgel aan. De NeXt topgel is een hele mooie topcoat die lichte kleuren mooi licht houdt. Het zorgt ervoor dat er geen vuil intrekt, bijvoorbeeld wanneer je nieuwe jeans afgeeft. Je ziet dat de nagel mooi egaal wordt.
  5. Hard de Next Top 60 seconden uit in de Sun Light of twee minuten in de UV-lamp.

Na het uitharden is je glitter fading nagel klaar. Zo kun je dus alle nagels mooi voorzien van een glitter fading en je hoeft het niet eens te verwerken in de gel of acryl! Dat deden we voorheen altijd, maar in een hele kleine handomdraai heb je nu ook een mooie overloop. Verzorg de handen eventueel nog even lekker met olie uit de manicure lijn: de Exclusive Spa-lijn. Zoals je ziet trekt het heel gauw in de huid en verzorgt het mooi de nagelriemen.

Be Jeweled Gelpolish of Gelnagels Starterspakket Next Gel proberen?

Deze glitter fading nagel is gezet op een cover van NeXt Gel. Probeer het Next Gel Gelnagels Starterspakket of schrijf je in voor de Omscholing NeXt Gel, waarbij je als acryl- of gelstyliste in drie lessen leert om de perfecte gelnagels te zetten. Wil je Be Jeweled Gelpolish, de gellak die we graag gebruiken in onze tutorials, testen? Probeer dan eens het Be Jeweled Gelpolish Startpakket!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie