High Shine Topcoat Urban

Waardering:
100% of 100
€ 19,99
Op voorraad
SKU
8719564000969-2

Waarom de High Shine Topcoat gebruiken voor nail art design? 

De High Shine Topcoat van Urban Nails is de ideale topcoat voor nail art design, omdat de gel na het uitharden geen plaklaag meer heeft. Hard de no cleanse gel 2 minuten uit in UV of 30 sec in LED.  Deze topcoat is ook uitermate geschikt voor het maken van chrome-effecten of sugar designs. 

Let op: deze topcoat is niet flexibel en daarom niet geschikt voor de natuurlijke nagels, tenzij er een versteviging onder is geplaatst met bijvoorbeeld rubber base gel.

Drie veelgestelde vragen over High Shine Top coat:

Hoe High Shine aanbrengen?

Breng de High Shine Top van Urban Nails niet te dik aan en hard de coat goed uit in de lamp (30 seconden in LED of 2 minuten in de UV).

Wat zijn de voordelen van High Shine Topcoat: 

  • De High Shine is ideaal voor het aanbrengen van onder meer holografische en chrome pigmenten;
  • High Shine Gel heeft een prettige structuur, waardoor ook grove glitters mooi glad in het design gemaakt kunnen worden;
  • High Shine komt droog uit de lamp en hoeft dus niet gecleanst te worden. De glans zal de komende week mooi blijven.

Waarom High Shine het liefst toepassen op kunstnagels?

De High Shine Gel is niet zo flexibel als de natuurlijke nagel, waardoor er na enige tijd barsten in de gellak zullen ontstaan. Wil je toch graag de High Shine op natuurlijke nagels gebruiken om, bijvoorbeeld, het chrome- of sugar-effect te maken? Verstevig de nagels dan met de Rubber Base Gel of de Structure Gel, zodat de natuurlijke nagel minder flexibel is. 

Wat is het alternatief van high shine voor natuurlijke nagels?

Voor de natuurlijke nagels wordt de Be Jeweled Base/Top Gel of Rubber Top aangeraden. Deze zijn wel flexibel en barsten dan niet.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:High Shine Topcoat Urban
Uw waardering