Rubber Base en Top Gel

De Rubber Base en Top Gel van Urban Nails zijn uitermate geschikt voor de versteviging van probleemnagels. De gel heeft een goede hechting en een hele hoge viscositeit, waardoor je heel gemakkelijk kunt bouwen en een mooie bolling op de natuurlijke nagel kunt maken.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
visibility

Gem gel

5 ml

9,95

visibility

Rubber Base Gel Clear 30ml

30 ml | Ga voor Gellak 2.0 met de Rubber Base Gel Clear en haal het beste uit de natuurlijke nagel. Gellak bleef nog nooit zo lang zitten!

32,95

visibility

Rubber Base Gel Clear 50ml

50 ml | Ga voor Gellak 2.0 met de Rubber Base Gel Clear en haal het beste uit de natuurlijke nagel. Gellak bleef nog nooit zo lang zitten!

48,95

visibility

Rubber Base Gel Clear 5ml

5 ml | Ga voor Gellak 2.0 met de Rubber Base Gel Clear en haal het beste uit de natuurlijke nagel. Gellak bleef nog nooit zo lang zitten!

9,95

visibility

Rubber Base Gel Clear

15 ml. | Ga voor Gellak 2.0 met de Rubber Base Gel en haal het beste uit de natuurlijke nagel. Gellak bleef nog nooit zo lang zitten!

18,95

visibility

Rubber Base Gel Milky White

15 ml. | De Rubber Base Milky White is een soft white, waarmee je schitterende babyboom kunt maken.

18,95

visibility

Rubber Base Gel Naturel 30ml

30 ml | Bouw een prachtige bolling op de natuurlijke nagel met de Rubber Base Gel Naturel, de perfecte ondergrond voor je gellak.

32,95

visibility

Rubber Base Gel Naturel 50ml

50 ml | Bouw een prachtige bolling op de natuurlijke nagel met de Rubber Base Gel Naturel, de perfecte ondergrond voor je gellak.

48,95

visibility

Rubber Base Gel Naturel 5ml

5 ml | Bouw een prachtige bolling op de natuurlijke nagel met de Rubber Base Gel Naturel, de perfecte ondergrond voor je gellak.

9,95

visibility

Rubber Base Gel Naturel

15 ml. | Bouw een prachtige bolling op de natuurlijke nagel met de Rubber Base Gel Naturel, de perfecte ondergrond voor je gellak.

18,95

visibility

Rubber Base Gel Peach 30ml

30 ml | De Rubber Base Gel Peach heeft een prachtige cover basis. Maak een mooie bolling op de natuurlijke nagel en geniet een langere...

32,95

visibility

Rubber Base Gel Peach 50ml

50 ml | De Rubber Base Gel Peach heeft een prachtige cover basis. Maak een mooie bolling op de natuurlijke nagel en geniet een langere...

48,95

visibility

Rubber Base Gel Peach 5ml

5 ml | De Rubber Base Gel Peach heeft een prachtige cover basis. Maak een mooie bolling op de natuurlijke nagel en geniet een langere...

9,95

visibility

Rubber Base Gel Peach

15 ml. | De Rubber Base Gel Peach heeft een prachtige cover basis. Maak een mooie bolling op de natuurlijke nagel en geniet een langere...

18,95

visibility

Rubber Base Gel Pink 30ml

30 ml | Voor de ultieme hechting werk je met Rubber Base Gel Pink. De Rubber Base Pink heeft een prachtige cover basis.

32,95

visibility

Rubber Base Gel Pink 50ml

50 ml | Voor de ultieme hechting werk je met Rubber Base Gel Pink. De Rubber Base Pink heeft een prachtige cover basis.

48,95

visibility

Rubber Base Gel Pink 5ml

5 ml | Voor de ultieme hechting werk je met Rubber Base Gel Pink. De Rubber Base Pink heeft een prachtige cover basis.

9,95

visibility

Rubber Base Gel Pink

15 ml. | Voor de ultieme hechting werk je met Rubber Base Gel Pink. De Rubber Base Pink heeft een prachtige cover basis.

18,95

visibility

Rubber Base Gel Shimmer Peach

15 ml. | De Rubber Base Gel Shimmer Peach heeft een prachtige shimmer cover basis. Maak een mooie bolling op de natuurlijke nagel en...

18,95

visibility

Rubber Base Gel Shimmer Pink 30ml

30 ml | Voor de ultieme hechting werk je met Rubber Base Gel Shimmer Pink. De Rubber Base Shimmer Pink heeft een prachtige cover basis.

32,95

   1  2  

Wat is Rubber Base Gel?

De Rubber Base Gel van Urban Nails is een hele dikke basisgel. Door de dikte van de gel - of de hoge viscositeit - leent de Rubber Base zich goed om mee te bouwen. De gel heeft bovendien een hele goede hechting.

Rubber Base en gellak

Werken Rubber Base en gellak goed?

Rubber Base geeft de beste hechting voor gelpolish op natuurlijke nagels. Dat maakt de basecoat een absolute aanrader.

Mijn gellak laat los op poreuze nagels: is rubber base een goede oplossing?

De Rubber Base is sterk, maar ook flexibel. De basecoat geeft een hele goede hechting, wat het uitermate geschikt maakt voor poreuze nagels.

Rubber Base verwijderen: is Rubber Base afweekbaar?

Door de extreem goede hechting is Rubber Base niet makkelijk afweekbaar. Om de base te verwijderen, adviseren wij gebruik te maken van een freesapparaat of een 180 gritt-vijl.

Rubber Base aanbrengen

Heb ik nog een basecoat nodig?

De Rubber Base is een hele fijne basecoat voor onder gellak. Je hebt dan geen andere basecoat nodig: de rubber base is je basis.

Is een laag Rubber Base voldoende?

Een laag Rubber Base is meestal voldoende. Als de nagel erg broos en zwak is, kan het nodig zijn om de base in twee lagen aan te brengen.

Waar kan ik het beste mee dehydrateren voor gebruik van Rubber Base?

Je kunt de nagel het best dehydrateren met Magic Prep, omdat de prep tijdelijk vocht, vet en vuil aan de nagel onttrekt.

Rubber Base onder acryl: kan dat?

Jazeker. De Rubber Base Gel geeft extra hechting onder de acrylnagels. Dat zorgt ervoor dat er geen liften ontstaat en dat de nagels langer blijven zitten.

Welke topcoat voor rubber base en gellak?

De Be Jeweled Base/Top als topcoat en de NeXt Top zijn onze persoonlijke favorieten. Deze topcoats geven een mooie glans en zijn flexibel, dus zullen niet barsten op de natuurlijke nagel.